Σχετικά με εμάς

 

 

 

m

Ξενοδοχείο BYZANTIUM, το ιδανικό μέρος για να ξεκινάτε τις καθημερινές σας εξορμήσεις στην Βυζαντινή Αρχόντισσα της Δυτικής Μακεδονίας. Θα μας βρείτε στο βόρειο τμήμα της Πόλης, στην περιοχή Χλόη, προσφέροντας τον ήσυχο ύπνο των προαστείων με την εγγύτητα από το κέντρο της πόλης.

Τα πλήρες εξοπλισμένα δωμάτια μας μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας είτε ταξιδεύετε μόνοι, με την οικογένεια σας, για δουλειά ή ψυχαγωγία.

Το κατάλυμα μας διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης. Εάν επιθυμείτε να αφήσετε αυτοκίνητο σας και να απολαύσετε με τα πόδια την γραφικότατη διαδρομή των 1,2 χιλ. μέχρι το κέντρο τις πόλης εξολοκλήρου δίπλα από την μοναδική λίμνη της Καστοριάς.

Στο καφετέρια του Ξενοδοχείου το βραδάκι ,δίπλα από το τζάκι τον χειμώνα , στο αίθριο το καλοκαίρι , μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημα ή το ποτό σας και χρησιμοποιώντας το γρήγορο και δωρεάν Wi-Fi του καταλύματος για να αποθηκεύσετε τις ημερήσιες εμπειρίες σας.

Για όποιον λόγο και να επισκέπτεστε την Πόλη μας, επαγγελματικό ή τουριστικό, το οικογενειακό περιβάλλον,  η ζεστασιά, η άνεση και η πρακτικότητα του Ξενοδοχείου Byzantium θα συνδράμουν στην δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας.

Change Language
Close